Jan & Hennie Driessen

Mijn naam is Jan en mijn vrouw haar naam is Hennie. Beiden zijn we 53 jaar.                           

Ongeveer 2 jaar geleden zijn we besmet geraakt met het 'buggy-virus' door de aanschaf van een P.G.O Buggy, een heel kleine buggy zonder voorruit (zie voor fotos www.buggy.mijnalbums.nl ).
Dit beviel ons zeer goed maar onze andere hobby is onze hond, een kooiker hond van nu 4 jaar, is ook dol op de buggy dus hadden wij een probleempje .
Na een jaar besloten we een VW buggy te kopen. Overal gekeken naar een tweedehands maar niets van onze gading kunnen vinden. Ik ben niet technisch met motoren en Hennie zag het ook niet zo zitten. Wij waren KS Motorsport Holland tegen gekomen op de beurs in Utrecht en hadden folders megenomen van de K.S. buggy. Op een zaterdag in december 2005 naar Terborg in Gelderland gereden, de boel daar bekeken, en we waren direct verknocht aan dit karretje en dus kon het wachten op aflevering beginnen. Dit gebeurde in mei 2006 en sindsdien al vele leuke ritjes gemaakt .
Zoals de Friesse elfsteden tocht voor motoren en in de bouwvakvacantie hebben we zeventien dagen rondgereden door de Ardennen.
Ik ben nu bezig met een rolbar aan het maken en traanplaat op de vloer aan het maken zodat er deze winter een kap gemaakt kan worden. De techniek zal ik mij op de een of andere manier nog eigen moeten maken maar heb ook nog hulp van een buurman en een zwager. Wij hopen dat Buggyvrienden Noord-Oost een suc6 wordt .
 
Groeten Jan & Hennie Driessen