Henk Meijer

Een korte beschrijving van mijn buggy:
 
De buggy heb ik gebouwd in het jaar 2000-2001.
 
De poly. kap kocht ik via marktplaats van iemand in Zuid-Holland, en de overdracht vond plaats op de parkeerplaats (strandnulde).
Waar de kap gemaakt kwam was voor mij een en de verkoper een raadsel, het enige dat hij wist dat het ergens uit Zweden of Denemarken moest komen. En dat deze samen met een sportwagen was meegekomen.
 
De kap was nog nooit gemonteerd geweest, en was dus nieuw.
 
Een chassis kocht ik van een maat en zodoende ben ik begonnen, het verbouwen van kever was voor mij niets nieuws, maar een buggy wel.
Na een hele tijd met de buggy te hebben verbracht in mijn schuur,en het verkopen van mijn andere buggy om de bouw van de nieuwe te kunnen betalen, kon deze worden gekeurd bij de RDW in Groningen, deze keurden hem gelijk af, de achterwielen stonden er wat raar onder nadat de buggy was op gekrikt en ik kon praten wat ik wou maar de ambtenaar bleef stug en ik kon gaan, gelijk een nieuwe keuring aan gevraagd en ik kon gelijk de zelfde week weer.
 
Nu had ik de buggy extra verlaagd en toen staken de wielen niet buiten de kap, goedgekeurd hoera!!
 
Ben met de buggy naar vele treffens geweest en niemand kon mij zeggen wat het merk was, nu zie ik mijn buggy in het register staan en ze heeft een naam gekregen, na vele jaren zonder naam te hebben rond gereden tussen de hotrods en B1 buggy's,
 
Ziedaar HET IS EEN SCANDINAVIAN  LH MASKINKONSULT.
en een foto van haar staat er ook bij op plaats 224 in het buggy register..
 
mvg Henk Meijer