Edwin ( Rottz )

Mijn naam is Edwin Droogendijk, ik ben 31 jaar en ik ben getrouwd met een schat van een vrouw!

Ik ben al jaren bezig met oude VW's, het meest herkenbare van wat ik afgeleverd heb is misschien wel de Kever van Dennis.
Vanuit een stuk schroot naar iets leuks.

Alles opnieuw gelast, nieuwe kokerbalken eri etc. etc. Het enige minpuntje was dat ik de kever pas klaar had op 5 juli en toen moest deze nog gespoten worden..... Ik ben dus getrouwd in een kever waarvan de lak pas een halve dag droog was.... De lak was nog niet uitgehard om gepolijst te kunnen worden, waardoor Dennis zelf nog ff moest polijsten.

Maar goed, ik heb zo'n 6 kevers onderhanden genomen en daarom vond ik het wel leuk om eens een keer een buggy te hebben. Eerlijk gezegd vind ik een standaard buggy niet zo heel opwindend dus daarom kreeg ik allerlei wilde plannen met uitbouwen etc. etc. Het begon eigenlijk met de motor.... Ik heb in een paar kevers waterkokers gehad en dat beviel mij prima! Relatief veel PK's en betrouwbaarder dan een luchtpomper. Daarom moest en zou er een snelle motor inkomen waardoor ik op mijn huidige motor uitkwam. Snelle motor in een buggy is vragen om ongelukken dus ik wilde veiligheid bij een eventuele botsing. Rolkooi gemaakt en toen kwam ik tot de conclusie dat ik niet zomaar de kooi in polyester buggy kon zetten.... Dus besloten om de slijptol erbij te pakken en de body doordemidden te slijpen. Zo gezegd zo gedaan... Buggy body door de midden en ik opzoek naar andere kitcars waar de body ook op het frame (of kooi) gemonteerd wordt. Ik kwam op de kitcarclub site terecht ik ik zag allemaal super sevens of klonen daarvan. En ik was gelijk verkocht!!! Nu moet het dus een seven-achtige buggy worden welke absoluut niet meer geschikt is voor op het terrein!

Dit is mijn verhaal voorlopig!

Mvg,
Edwin