Bert ( apalbe )

Hallo Buggyvrienden,
 
Mijn naam is Bert (achternaam laat ik weg in verband met mijn werk) en woon al een aantal jaren in het zeer mooie dorpje Ter Apel in de provincie Groningen. Ik werk bij Justitie en doe dit met veel plezier.
Ik ben besmet geraakt met het buggy-gebeuren door Hilvert Meendering maar kon een tijd lang mij geen Buggy veroorloven omdat mijn budget niet toereikend was.
Ik ben begonnen toen mij een Porsche 914 werd aangeboden door een vriend van Hilvert en heb deze dan ook gekocht.Er moest nog veel aan gerestaureerd worden en ben dan ook met volle moed hier aan begonnen. Voor mij was dit niet moeilijk omdat ik een opleiding heb gedaan als bedrijfswagenmonteur.Toen mijn 914 bijna klaar was zag ik mijn huidige buggy te koop staan op Marktplaats en heb eigenlijk als grap een mailtje gestuurd naar de verkoper met de vraag of hij misschien wilde ruilen.De verkoper stuurde mij een mailtje terug met de vraag wat ik dan had te ruilen. Toen ik deze man vertelde dat ik een bijna geheel gerestaureerde 914 had, kreeg ik binnen 10 seconden een mailtje terug met de mededeling dat hij als wens al heel lang een Porsche 914 zocht en dit als geschenk werd aangeboden. Hij vroeg mij het hemd van mijn lijf over de 914.
Wij hebben een afspraak gemaakt dat hij naar mij toe wilde komen om de 914 te bezichtigen.Dit besproken en op een zaterdagmorgen was de afspraak gemaakt.
Op de desbetreffende zaterdag komt er tegen 10 uur een zeer oude Mercedes (lees lelijke auto) voor mijn huis te staan met daarachter een oude autotrailer met daarop mijn huidige buggy.
Ik had natuurlijk als leek mijn vriend en toeverlaat gevraagd om eens even te komen kijken naar de buggy. Toen ik met de koper van de 914 bezig was heeft Hilvert de buggy bekeken en zijn duim omhoog gedaan; dat zat wel snor met de buggy!
De koper van de 914 was zeer enthousiast van de 914 dat hij er bijna alles voor over had om deze in zijn bezit te krijgen.
Wij dus aan het onderhandelen (buggy had een nieuwe APK en was in top conditie) en de koper wilde dus wat geld toe hebben wat ik dan ook heb gedaan maar wel heel weinig.
Ik dus een buggy rijker maar een 914 armer. Maar tot op heden totaal geen berouw.
 
Dit is in kort mijn besmetting met het buggyvirus