Thijs Douwes

Hallo Buggyvrienden,

Mijn naam is Thijs Douwes ik ben 31 jaar en kom uit Wijk bij Duurstede (UT).
Ik woon samen met mijn vriendin en hebben samen een dochter van 1,5 jaar.

Ik was al besmet met het "buggy-virus" voor dat ik geboren werd, eigenlijk door mijn ouders die net voor de bevalling van mij bij Ruska in Amsterdam waren om een buggy aan te schaffen. Maar kwamen gelukkig net op tijd tot de conclusie dat een baby vervoeren in een buggy misschien niet het verstandigste was.

Alsof het in mijn genen zat...., de eerste auto waar ik voor ging kijken toen ik 18 was natuurlijk een buggy!!
In dit geval ging het om een Ruska Super buggy die van de directeur van een Volvo-dealer was, en al 20 jaar in een schuur stond. De buggy zag er schitterend uit, maar was helaas nog niet klaar om de weg op te gaan. En heb er met spijt vanaf gezien.

Toen heb ik het "virus" een paar jaar kunnen onderdrukken totdat ik een sportscar buggy tegenkwam die ooit door Ruska is gebouwd (volgens de vorige eigenaar).
Deze mocht ik bij mijn vorige baas in een loods opknappen, alleen het bedrijf ging een paar maanden later failliet en kwam de buggy bij mijn ouders voor de deur te staan in een woonwijk. Met als gevolg dat de buggy hard achteruit ging en uiteindelijk heb moeten verkopen.

Het "virus" speelde enorm op toen ik in 2004 mijn huidige buggy tegenkwam op Marktplaats( hoe kan het ook anders).
De buggy is een sportscar/sandman met kenteken van 1960. Ik was gelijk verkocht en ditmaal had ik ook de beschikking over een garage met smeerput dus ditmaal ging het eindelijk lukken om een buggy op te knappen/bouwen. Met veel plezier ben ik samen met mijn vader aan mijn buggy project begonnen. 
De buggy moest absoluut een street-buggy worden lekker laag en stug met een snelle motor.

Ik hoop aankomende tijd wat evenementen bij te wonen met mijn buggy, tot dan!Met vriendelijke groet,

Thijs