Richard v/d Linde

Hahaaaah, mijn naam is Richard van der Linde, 51 jaar, getrouwd en... 9 kinderen. Het werd geen connexxion-bus of een VW-bus...
Hij stond al 2 jaar ongebruikt bij ons voor de deur en K'heb em nu! M'n stalen ros... een Originele Ruska Buggy Super.. eindelijk 

Nog wel een plekje voor em vinden waar ik rustig kan sleutelen. De keuring eerst gedaan want die zat er niet meer op. Hierbij bleek dat de voorlagers vervangen moesten worden.

Alle grote items waren twee jaar geleden al vervangen. Het enige dat ook nog uit de keuring kwam was dat de koppeling versleten is en dat er op meerdere plekken wat olie lekte. Het geluid dat de versnellingsbak maakt verontrust me toch wel enigszins maar wellicht komt dat van het druklager af, dat moet ik nog bezien.

Enfin, ik ben inmiddels aardig besmet met het Buggy virus en heeft het woord Buggy na zoveel kinderen een andere betekenis gekregen 
hahaha.

Heb ook al wat onderdelen vervangen zoals een andere uitlaat en een achterbumper van Paruzzi. Ik hoop binnenkort de olie lekkage te verhelpen en de koppeling zelf te vervangen. Daarvoor moet dan wel het blok los.

Tevens zal ik al gaande de bodemplaat opnieuw roestvrij maken en goed behandelen, dat zal ik in de winter doen.

De gele kentekenplaten gaan eraf en worden vervangen door blauwe. Bij het RDW geïnformeerd en kennelijk heb ik al een kenteken waarbij dat mag.

Grote of lange ritten zitten er nog niet in, dat doe ik pas al ik zeker ben dat het draaiende deel -voor zover ik kan beoordelen- redelijk betrouwbaar is. Wel jammer want de Vechtdal-rit had ik graag meegereden, maar goed, er zullen er zeker meer volgen.

Buggyvrienden vind ik een leuke site en op het forum vind je antwoord op veel vragen. Ook is het leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn die echt bezield zijn door hun hobby.

Ladieladieladiela, pompompom, ik ga de beugel kentekenplaathouder op de nieuwe achterbumper lassen en een momentsleutel scoren.

groeten en veel sleutel- en rijplezier gewenst
Richard van der Linde