Edwin Tap

Mijn naam is Edwin Tap, 43 jaar, woonachtig op Sinderen in de mooie Achterhoek, van beroep accountmanager, ik woon samen met Inge en we hebben een fantastische dochter van 18 maanden.

Naast motor rijden is het open rijden in een auto ook een grote hobby van mij.

De afgelopen 10 jaar heb ik allereerst een Audi 80 Cabrio en daarna een Audi A4 Cabrio gereden. Beide auto’s zijn door mij vertroeteld, vanzelfsprekend waren zij in concoursstaat.

Mede door de gezinsuitbreiding en de komst van een auto van de zaak, werd de cabrio niet meer gebruikt. I.v.m. de hoge vaste kosten heb ik met pijn in mijn hart besloten mijn cabrio te verkopen en op zoek te gaan naar een goedkoper alternatief in onderhoud en vaste lasten.  Aangezien ik vroeger al geboeid was door een buggy, was de keuze hiervoor snel gemaakt.

Aangezien ik geen technische achtergrond heb, was mijn bedoeling om een buggy in redelijk tot goede staat aan te schaffen.

Door een blessure heb ik mij via internet verdiept in de materie, ook heb ik buggyboeken aangeschaft om een keuze in het aanbod te kunnen bepalen.

Mijn voorkeur ging al gauw uit naar een Scandinavion Buggy, aan te schaffen in Nederland, Duitsland of België.

Uiteindelijk is het een KB Buggy MK3 geworden, een in Nederland zeldzame kit van Kit & Buggy Service Denemarken, in goede staat en via Marktplaats gespot.

Met hulp van een tweetal maten wordt de buggy op dit moment naar mijn wensen aangepast.

Ik heb ondertussen nieuwe stoelen aangeschaft, er komt o.a. een nieuwe achterbank in, een RVS rolbeugel is in de maak en t.z.t. een cabriokap.

Mijn bedoeling is om deel te nemen aan een aantal activiteiten van Buggy Vrienden Noord Oost en ABC .

Graag tot dan!

 

Edwin  Tap